Binnenkort wonen en
werken in het buitenland?

Wij helpen de werkgever, werknemer en zelfstandigen met alle (expat)verzekeringen

Geen zorgen

Geen zorgen, wij nemen
het werk uit handen

Verzeker jezelf van een zorgeloos verblijf in het buitenland. Bij ons kun je erop rekenen dat alle benodigde verzekeringen geregeld zijn en dat je advies krijgt waar nodig. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan bij ziekte, overlijden, ongevallen en andere calamiteiten. We beperken zoveel mogelijk risico's en letten op jouw persoonlijke situatie. Daarom leveren we maatwerk. We zijn goed bereikbaar, betrouwbaar en van A tot Z.

Bespreek de mogelijkheden

Waarom zou je voor ons kiezen?

USP 1

Ontvang een compleet,
op maat gemaakt verzekeringspakket

USP 2

Bewezen
dienstverlening door
meer dan 25 jaar ervaring

USP 3

Wij denken
met je mee

We werken voor bedrijven die in diverse branches werkzaam zijn

Financiële dienstverlening

Detailhandel

Horeca en toerisme

Juridische diensten

Management consulting

"Erg prettige en persoonlijke samenwerking, snelle reactie op vragen en indien niet gelijk een oplossing, goede opvolging met meerdere mogelijkheden. Luisterend oor met weloverwogen antwoorden en oog voor detail. Professioneel en betrokken, afstand voor expats is geen belemmering. Sterk aanbevolen, heeft voor ons echt een verschil gemaakt en geeft een geruststellend gevoel."

Ellen Kruijning
DUBAI

"I found that Hans is dedicated to providing a reliable service for his clients. I've gotten good advice and a well-priced quote that was just right for me. He provided me with answers in a short time."

Michael Dooijes
LOS ANGELES

"Hans is eerlijk in zijn werk. Als hij iets kan verzorgen, doet hij het. Als hij het niet kan of elders een betere oplossing te krijgen is, dan zegt hij dat. Dat is een openheid die ik ergens anders niet terugvind. Hans staat open voor een bredere advisering dan alleen verzekeringen."

Willem Misdorp
DUBAI

"Hans denkt mee met de klant. Brengt de voor/nadelen, de mogelijke risico's op een inzichtelijke en begrijpelijke wijze in kaart en neemt de tijd om waar nodig de adviezen verder te verduidelijken. Op basis hiervan heb ik als klant zelf de juiste keuzes kunnen maken. Daarnaast geeft hij informatie/tips gedurende het jaar indien relevant voor mij als klant."

Geert Groenewegen
MOSCOW

"I first came to know Hans as my personal contact when I applied for insurance with the company De Goudse. In the years that I've worked with him, he hasn't let me (and my family) down once. In fact, he has gone above and beyond to make things happen for us. Hans is a consummate professional, though you never feel like the exchange is impersonal or cold. We feel very lucky that he was assigned as our liaison and hope for a continued collaboration."

Jael Golad
NEW YORK

Wereldwijd tevreden klanten

Zorgeloos en veilig op pad

Wil jij ook zorgeloos en veilig op pad? Wij zijn erop gericht om jou volledig te ontzorgen. Zo blijven we bijvoorbeeld op de hoogte van Corona-ontwikkelingen in het buitenland. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we in staat een pakket samen te stellen dat precies aansluit bij jouw persoonlijke behoeften. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Plan een vrijblijvend gesprek

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Mijn expatverzekering - Hans van Parijs
Telefoon +316 - 47810985
E-mail: info@vpadvies.nl